Download Retour Sneek - VOF De Kunst - Onbeperkt Houdbaar (Cassette, Album) album flac mp3


1987
Label: Polydor - 835 071-4 • Format: Cassette Album • Country: Netherlands • Genre: Rock, Pop • Style: Pop Rock
Retour Sneek - VOF De Kunst - Onbeperkt Houdbaar (Cassette, Album)

Nr Naam; 1: B.E.D. Engelstalige versies van de liedjes, voor de Duitse en Scandinavische markt. B.E.D. treedt op in het hele land, ook in sex- en homoclubs. Met het tweede album B.E.D. II poogt de groep een iets volwassener publiek te bereiken. Tieners voeren echter nog steeds de boventoon bij optredens van de .

Over de sneek pagina. Overzicht van activiteiten, evenementen, uitgaans- gelegenheden, beziens- waardigheden, winkels, bedrijven en detailhandel in de stad met de Waterpoort. Laatste update: 1 .

Loop vrijblijvend binnen voor toeristische informatie in Sneek en de regio Zuidwest Friesland en ontvang informatie over wandel-, vaar- en fietsroutes. Waterland van Friesland. Kleinzand BH SNEEK. I: Openingstijden: maandag t/m zaterdag - uur; Tijdens vakanties, 2e Paasdag en 2e Pinksterdag.

uit Sneek. Beeldend vormgever in de 3e en 4e dimensie die reist door het vormenlandschap van de oude ambachten en de moderne kunst. Arendje. uit Sneek. Arendje Tijssen geboren in Hengelo(O) Woonachtig in Sneek. Mijn werk bestaat uit digitale collages, décollages, schilderingen en tekeningen op iPad.


Morning After The Party - Manfred Mann - What A Mann (Vinyl, LP, Album) Kingfisher - Small Brown Bike - Dead Reckoning (Vinyl, LP, Album) Tell Me No - Whitney Houston - Just Whitney... (CD, Album)

2 Comments

  1. Retour Sneek is een cover van Que Te Quiero van Katrina and The Waves. Hun oorspronkelijke versie is te vinden op het debuutalbum Walking On Sunshine uit en op het album Katrina And The Waves, waarmee ze twee jaar later wereldwijd doorbraken. Que Te Quiero bereikte in de 71e plaats in de Amerikaanse Billboard Hot Artiest: VOF De Kunst.

  2. VOF de Kunst discography and songs: Music profile for VOF de Kunst, formed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *