Download Ei Hetken Huumaa album flac mp3
Ei Hetken Huumaa

Mennään kuumaan, sinne missä on pirui ja tulta. Hetken huumaa, muuta et halunnu multa. Mennään kuumaan, sinne missä on pirui ja tulta. [Verse 2] Yhteys ja rakkaus. Ne vie aina mut sotiin.

Vs: Hetken huumaa. Sanoisin, että puoliammattilainen: pitkään ollut näissä kuvioissa mukana, Kaarinan keskustan tuntumassa ottaa ihan kotona vastaan. Omat kokemukset ihan hyviä vuosien varrelta, vaikka en pariin vuoteen olekaan käynyt. Eli kirjoittelee ja kerrot itsestäsi ja sitten saat varmaan numeron.

Vs: Hetken huumaa. Huorat sanoo aina jos ottaa yhdeltä suihin paljaalla niin ottaa kaikilta. Siitä on lyhyt matka ilman kumia naimaan. No tolla perusteella nyt ei ainakaan voi päätellä, että saisi naida ilman kumia. Kyllä on kaukaa haettu.

 · Hetken huumaa(ko) Tyttäreni Lempi pohti eilisessä blogikirjoituksessaan, Rakkautta(ko) suhdettaan ostamiseen ja omistamiseen. Eikä pelkästään Lempi ostamista - Estimated Reading Time: 4 mins.

Hetken huumaa chatissa. Juttelin tässä taannoin chatissa jonkun n 40v miehen kanssa, ja emme päässeet yksimielisyyteen asiasta, mikä on hetken huumaa ja mikä ei. Kyse oli nimenomaan rakkaudesta. Hän kertoi olevansa vanhapoika, koska ei ollut vielä tavannut naista, johon voisi luottaa. Tottakai ihmettelin, että miksi kaikki ovat niin.


Paradox Revisited - Alberto Pinton Quintet - Motionemotion (CD, Album) Mon Coeur Est Un Violon - Lorenzo Desaulniers - Un Moment de Détente Avec Lorenzo Et Son Orgue Gulbr La La La La La - Cliff Richard - Cliff Live At The Talk Of The Town (Vinyl, LP, Album)

1 Comments

  1. Listen to Ei hetken huumaa on Spotify. Tarja Lunnas · Song · Music Duration: 3 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *